پایگاه مردمی ارتش جمهوری اسلامی ایران:
پایگاه مردمی ارتش ::رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: بسیاری از صاحب نظران، پژوهش را حلقه مفقوده توسعه یا زیر بنای آن می دانند و اعتقاد دارند توسعه بدون پرداختن به مبانی پژوهشی، مستمر و پایدار نخواهد بود و دستاوردی نیز به ارمغان نمی آورد، بنابراین پژوهش مبنای توسعه و تضمینی برای استمرار آن در جامعه به شمار می آید.
به گزارش پایگاه مردمی ارتش به نقل از روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران، حجت الاسلام والمسلمین سید محمد علی آل هاشم طی سخنانی در همایش تجلیل از پژوهشگران سازمان عقیدتی سیاسی آجا که صبح امروز با حضور سردار سرتیپ دوم سدهی، رئیس دفتر ارتباطات نیروهای مسلح و جمعی از مسئولین ارشد آجا در مرکز همایش های کوثر این سازمان برگزارشد، ضمن تبریک فرا رسیدن ماه ربیع الاول و روز پژوهش گفت: دین اسلام ارزش و اعتبار زیادی برای تحقیق و پژوهش قائل است و همواره مسلمانان را به تحقیق و پژوهش تشویق نموده و آدمی را وادار می سازد تا در سایه تحقیق، جلوه حق را بدان گونه که هست عیان سازد.
نماینده ولی فقیه در ارتش با بیان این که از منظر قرآن انسان در جمیع شئون و ارتباطات خود موظف است براساس تحقیق و پژوهش راهش را ادامه دهد، افزود: اگرچه لفظ پژوهش در کلام الهی ذکر نشده اما الفاظی همچون تفکر، تعقل، تدبر و تذکر بیش از 300 مرتبه در آیه های قرآن کریم برای راهنمایی ما آمده و خداوند در قرآن انسان را به تحقیق و پژوهش و در نتیجه یافتن راه حقیقت تأکید نموده است.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در ادامه با اشاره به آیه دوم سوره مبارک یوسف عنوان کرد: خداوند تمام هدفش از نزول قرآن را متذکر شدن مردم و تعقل آنان و همچنین تحقیق و پژوهش بر می شمارد.
حجت الاسلام آل هاشم افزود: خداوند متعال در قرآن کریم به تمام کسانی که علم به آنان داده شده، درجات عظیمی می بخشد و همچنین حضرت علی(ع) نیز در حدیثی می فرمایند "هیچ کردار و علمی مانند پژوهش نیست" و این کلام زیبا حاکی از اهمیت تحقیق و پژوهش در دین مبین اسلام دارد تا جایی که هیچ عملی با آن قابل مقایسه نمی باشد.
وی تصریح کرد: رهبر فرزانه انقلاب در مقاطع گوناگون همواره بر فراگیری علم و مرز شکنی دانش تأکید دارند و جوانان و دانشجویان را به فراگیر کردن پژوهش در همه عرصه های کشور تشویق و ترغیب می کنند و همچنین ایشان اهمیت خاصی برای تحقیق و پژوهش در همه عرصه ها به خصوص در حوزه نیروهای مسلح قائل هستند.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با بیان اینکه پژوهش عامل اصلی پیشرفت و توسعه محسوب می شود، افزود: بسیاری از صاحب نظران، پژوهش را حلقه مفقوده توسعه یا زیر بنای آن می دانند و اعتقاد دارند توسعه بدون پرداختن به مبانی پژوهشی مستمر و پایدار نخواهد بود و دستاوردی نیز به ارمغان نمی آورد، بنابر این پژوهش مبنای توسعه و تضمینی برای استمرار آن در جامعه به شمار می آید.
به گفته حجت الاسلام آل هاشم، موفقیت و توسعه پژوهش در هرجامعه ای نیازمند گسترش رویکرد و تفکر پژوهشی در آن جامعه است و محققان و پژوهشگران در هرسازمانی باید به مسائل اصلی آن سازمان بپردازند و اولویت آنان نیز مسائل و تحقیقات کاربردی با رویکرد مسئله محور باشد.
وی تأکید کرد: نقطه کمال یک پژوهش، بکارگیری نتایج آن است و گرنه اگر پژوهشی انجام گیرد و در آرشیو بماند و خاک بخورد فایده ای ندارد، بنابراین کاربردی نمودن نتایج پژوهش باید به عنوان یک اصل در این حوزه باشد.
حجت الاسلام آل هاشم با بیان این که پژوهش یعنی غواصی در دریای بی پایان دانش و پرواز به سوی دانایی و گذر از لایه لایه ابری های جهالت، یادآور شد: پژوهش موتور حرکت و محرک پیشرفت و توسعه در هر جامعه ای است و خوشبختانه بعد از پیروزی انقلاب ما شاهدیم این بحث در تمامی سازمان ها مورد توجه قرار گرفته و سپاسگزاریم از تمامی کسانی که در حوزه تدابیر فرماندهی معظم کل قوا پژوهش های لازم را انجام داده و می دهند و ما نیز در همین راستا امروز شاهد رونمایی ازکتاب هایی هستیم که در این حوزه توسط سازمان عقیدتی سیاسی ارتش تهیه و به چاپ رسیده اند.
وی در پایان با اشاره به نامه دوم رهبر انقلاب به جوانان غربی به تشریح محورها و اهداف این نامه پرداخت و از پژوهشگران و محققان سازمان عقیدتی سیاسی ارتش خواست در این زمینه اقدام های لازم را انجام دهند
نظرات شما عزیزان:
.: Weblog Themes By Pichak :.